Marita och Lena

Marita och Lena är Kommunikologer och bidrar till vitalitet i världen.
De jobbar för att individer, grupper och organisationer ska nå utveckling, genom balans av interna respektive externa resurser och ökad (livs)kompetens. 

Marita och Lena tror att fördelning och samarbete är förutsättningar i en vital värld där människor mår bra.
Deras samarbete präglas av stor flexibilitet och precision och bygger på systemisk bidragsförståelse samt en tro på varje människas potential.

Marita Skogum

Marita

Marita har en unik kompetens  med samlad erfarenhet och kunskap som flerfaldig världsmästare i orientering, elitseriespel i basket, chefsansvar för dam- och herr-orienteringslandslaget, förbundskapten för damseniorer, damjuniorledare samt idrottslärare. 

Hon har många års erfarenhet som förändrings-, process- och projektledare, coach och föreläsare.

Förutom att utbilda i Kommunikologi lotsar Marita individer, grupper och organisationer i utveckling- och förändringsprocesser. Hon föreläser, håller ledarskapskurser, handleder chefer och medarbetare, har styrelseuppdrag och coachar individer.

MARITAS HEMSIDA är under uppbyggnad. Länk kommer

Tel +46 70 492 34 56     I     info@ml-kommunikologi.se

Lena Karlsson

Lena

Lena har under flera år verkat som sjuksköterska, chef och verksamhetsutvecklare inom hälso- och sjukvården. Hon har då haft den stora förmånen och bidragit till utveckling av vårdenheter, handlett och lotsat individer, familjer och grupper genom förändring och utveckling.

Lena har också lång erfarenhet från idrotten som tränare, mentor och ledare.

Förutom att utbilda i Kommunikologi bidrar Lena idag till utveckling och förbättringsarbete på strategisk nivå på sjukhuset i Borås.

LENAS HEMSIDA

Tel +46 70 365 85 89     I     info@ml-kommunikologi.se

När delar samarbetar med samsyn uppstår något som inte kan förklaras av varje enskild dels egenskap!
Rulla till toppen